Een design woning

Een moderne woning is te herkennen aan de strakke en minimalistische indeling. Door grote en strakke meubelen te gebruiken wordt er rust en ruimte gecreëerd waar je heerlijk in kunt ontspannen. Een moderne woonkamer kan ervoor zorgen dat een kleine ruimte toch nog groot lijkt door de strakke vormgevingen.

Moderne materialen

Moderne design woningen zijn er volop. Maar hoe creëer je nu zo’n design woning? Door gebruik te maken van moderne en strakke meubelen en door goed en creatief gebruik te maken van verlichting. Moderne meubels zijn vaak wit van kleur met een hoogglans afwerking. De huidige trend brengt ook gebruik van aluminium, chroom, staal, brons, zilver en messing met zich mee.

Het is eenvoudig om deze stijl in je gehele woning aan te houden, niet alleen in je woonkamer. Een moderne stijl is ook mooi in je slaapkamers of in de badkamer. Hier kun je mooie design radiators erbij hangen.

Woonkamer

In de woonkamer is het mooi om een strakke design kast terug te laten komen. Bijvoorbeeld als boekenkast. Door een strakke design kast te gebruiken ziet het er niet rommelig uit.

Tv-meubels

Een design tv meubel zorgt ook mede voor een moderne look & feel. Zeker een op maat gemaakte tv-meubel, die strak is maar toch groot waarin de televisie zich goed naar voren laat komen geven een ruimtelijk gevoel.

Voorbeelden

Er zijn vele voorbeelden te vinden op de website van BoConcept. Zij hebben verschillende design meubelen om elke woning een moderne uitstraling te geven. Hier kunt u alle informatie over hun producten vinden, zoals:

  • Design stoelen
  • Design banken
  • Design kasten

Eigenlijk alle meubelen voor in de woon-, eet- en slaapkamer zijn er te vinden. Daarnaast zijn er verschillende accessoires te vinden om elke woning gezellig te maken. Ook kunnen ze u adviseren over de verschillende mogelijkheden.