Retro meubels

Retro furniture voor een moderne look in huis

Alles wat ooit oud was, wordt weer nieuw. Was het eerst not done om met een grote mobiele telefoon te lopen, tegenwoordig kunnen ze niet groot genoeg zijn. En waar bepaalde kledingstukken voorgoed gebannen leken te zijn, komen sommige kledingstukken toch weer even om een hoekje kijken. Zo is het ook met retro furniture: er waren tijden waarin men dacht ‘dat zien we nooit meer terug’, blijkt het nu opeens toch wel ontzettend hip te zijn.

Retro furniture uit Amerika

Ken je nog de typisch Amerikaanse meubelen, zoals deze in diners stonden? Dit meubilair is ook een voorbeeld van retro furniture, wat eigenlijk nog hartstikke in trek is. Met retro furniture geef je de betreffende kamer in je huis weer karakter. Misschien wil je wel een enorme sofa in je woonkamer hebben, of wil je juist een stuk of drie, vier retro barkrukken hebben. Of pak je het groter aan, en ben je van plan een eigen diner op te zetten met retro furniture uit vervlogen tijden. Het is allemaal mogelijk.

Retro furniture voor een topsfeer

Met retro furniture kun je bereiken wat je maar wilt. Wil je een ambiance creëren die aan vroeger doet denken: retro furniture is geschikt. Wil je daarentegen juist een ambiance creëren die erg modern overkomt, ook dan zijn retro meubelen geschikt bij uitstek. Kies je voor retro furniture, dan kun je elke gewenste opstelling maken, in welke kleur je dan ook maar wenst. Combineer tafels met banken, stoelen met tafels of sofa’s met stoelen. Kies de kleuren die je mooi vindt en geniet van jouw nieuwe ‘oude’ inrichting.